Handlekurv

Betalingsmetoder

Hos Global Products er det TRYGT og ENKELT å handle. Vi aksepterer både Visa, MasterCard og Diners. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure og registrering av kortdata gjøres på DIBS sine sikre servere. Kortkjøp er avgiftsfritt. Det påløper ingen skjulte og irriterende tilleggs kostnader. Alle varer og fraktkostnader er inklusive moms. Frakt per forsendelse innenfor Norge utgjør 50kr uansett hvor mye du handler for og varen(e) hentes på nærmeste postkontor. Postens leveringstid er 1-4 dager, avhengig av hvor du bor i Norge. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Sikkerhet og personvern

Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Global products garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart uten ditt samtykke.  Kundedata oppbevares i samsvar med Norsk Lov.

For ytterligere informasjon og detaljer, se under punktet "Kjøpsbetingelser". For eventuelle spørsmål send oss gjerne en mail på post@globalproducts.no

Alle priser er oppgitt inkl. mva. Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2019
DIBS Payment Services Betal med VISA eller MasterCards Diners Club International