Handlekurv

Kjøpsbetingelser

 

Generelt

Ved å anvende denne nettbutikken aksepterer du (heretter kalt Kunden) samtidig de betingelser som følger nedenfor. Disse betingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra www.globalproducts.no til forbrukere.

Nettbutikken eies og vedlikeholdes av Global Products AS (heretter kalt GP).

Bestillings- og, avtaleprosess

Din bestilling er bindenene når den er registrert på vår webserver, men du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tar forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

Betaling / Salg til midreårige / Priser / Levering

Betaling foregår med kredittkort. Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge til å bestille fra oss. Kortet blir belastet samme dag som forsendelsen blir foretatt. Alle varer og fraktkostnader er inklusive moms. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Frakt per forsendelse innenfor Norge utgjør 50kr uansett hvor mye du handler for og varen(e) hentes på nærmeste postkontor. Postens leveringstid er 1-4 dager, avhengig av hvor du bor i Norge. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.    

Angrerett

I henhold til angrefristloven har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14dager etter at du mottok varene. Du må gjerne åpne forpakningen for å se om dette er den varen du ønsker, men angreretten er ingen prøvepriode. Angreretten gjelder dersom varen og originalemballasjen er i uforandret stand når den returneres. Alle eventuelle tilbehør skal også medfølge ved retur. Om du angrer hele ditt kjøp og sender alt tilbake i skadefri tilstand, så tibakebetaler vi hele beløpet du har betalt inklusive frakt. Fyll ut Angrerettskjema_GP_2013.doc .Tibakebetalingen skjer normalt innen 14dager etter at vi har mottatt og verifisert din retur. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Force Majeure

GP kan ikke stilles ansvarlig for endringer som er forårsaket av forhold som ligger utenfor GP sin kontroll, slik som streik, lockout, krig og andre omstendigheter, politiske og offentlige bestemmelser. 

Alle priser er oppgitt inkl. mva. Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2019
DIBS Payment Services Betal med VISA eller MasterCards Diners Club International