Handlekurv

Om Global Products

Global Products AS ble etablert i 2008. Selskapet har som mål å tilby markedet innovative produkter som vi håper våre kunder vil ha interesse og nytte av.

Selskapet har kontorer og lager i Trondheim, samlokalisert med sine søster bedrifter Scandinavian Tooling & production AS (www.stpas.no) og Protolab AS (www.protolab.no). Samtlige bedrifter har høy soliditet (høyeste kredittranking fra Dun & Bradstreet i 2011, AAA), med en omsetning i 2012 på 55 millioner kroner.

Helt siden 1999 har selskapene utviklet et nært og godt samarbeid med en rekke produksjonsbedrifter i Kina og i Taiwan. Innkjøp skjer direkte fra disse produsentene slik at man unngår fordyrende mellomledd. Lave administrasjons kostnader og salg av produktene via internett, gjør det derfor mulig for Global Products å tilby deg som kunde produkter til svært fordelaktige priser.

Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye produkter og forbedre sortimentet. Besøk vår hjemmesiden fra tid til annen for å se våre nyheter.

Vi tilbyr også handel og utkjøring av firmagaver.

Global Products AS setter sammen den gaven du måtte ønske for ditt firma, i den prisklassen du måtte ønske. Du handler minst et produkt fra Global Products, også handler vi inn resterende gave som du måtte ønske. Det kan være gaver som kinokort, teaterkort, midtbysjekken, eksklusiv sjokolade fra Trondheimsfirmaet Cielo, parfyme, gaver fra vinmonopolet o.l. Det er ingen begrensninger. Firmagaver kjøres ut til Trondheimsfirma / privatpersoner, men avtaler kan bli gjort i hele Trøndelag.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Evy Anette Skjærvik

Salgsansvarlig i Global Products AS

Tlf 91880215

Alle priser er oppgitt inkl. mva. Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2019
DIBS Payment Services Betal med VISA eller MasterCards Diners Club International